Ablaknyalogató állatok gyűjteménye

Furcsa szokás az állatok körében

Nem tudni pontosan miért is csinálják, talán így próbálják megérteni világunkat és felfogni a számunkra alapvető tárgyakat. Talán a nap ragyogása vagy a lecsapódó pára hatására éreznek késztetést az üveg nyalogatására.
Mindenesetre elég mókásan néznek ki ezek az állatok az ablaküvegre tapadva.

googleusercontent.com

loading...

Szokatlan fotózás

Gyönyörű modellek és ráják

Francia fotós Christian Coloumbe nemrég Tahiti-re utazott. A világ legszebb modelljei közül pedig néhányan el is kísérték egy fotózás erejéig.  A forgatás alatt sikerült elkapnia néhány elképesztő pillanatot, melyen gyönyörű modell nők úszását és víz alatti játékát láthatjuk ráják társaságában.

inspirefirst.com

loading...

Eladta a házát a 96 éves néni. Az új tulajdonosnak leesett az álla attól, amit bent talált.

Egy 96 éves torontói hölgy volt ennek a szép háznak a tulajdonosa, már több mint 70 éve. Az utóbbi pár évben már fontolgatta az eladást, mivel már nem marad sok életéből ezért úgy döntött tejesen felújítja. Az 50-60 as évek stílusában rendezte be a teljes házat.

A ház belseje teljesen átgondolt, belsőépítészeket meghazudtoló profisággal készült. A nyugodtság jellemzi, ha a képeket megnézed biztosan neked is tetszeni fog.


Via: azutcahangja.blogspot.hu


loading...

Origami mesterfokon

Lenyűgöző amit ez a művész egy darab papírból alkot.

 

Manapság elég ritka olyan embert találni aki többet lát az origamiban, mint hobbit. Mindannyian próbáltunk már kicsi papírhattyút készíteni, de ha önök olyanok mint én, akkor a művelet általában kudarcba fulladt a kezeink között.

A spanyol művész, Gonzalo García Calvo, egészen új szintre emelte a papírhajtogatás művészetét. Nem mindennapi alkotások ezek egy-egy darab papírból fabrikálva. 

Azokat, akik kedvelik a papírhajtogatást, biztosan le fogja nyűgözni ezeknek az újszerű formáknak a kivitelezése. 

 

Forrás: http://www.viralnova.com

loading...

Függőszék csomózással házilag

Készítsd el otthon te is!

 

Ha szereted a makramét akkor ez a neked való feladat. Készítsd el csomózással a saját kerti függőszéked, amely látványos eleme lesz a házad tájának. Csak két farúd és kötél kell hozzá, illetve egy kis barkácsolás. Kövesd az alábbi képen szereplő lépéssort és el is készül az új kedvenc ülőhelyed. Pihenéshez és olvasáshoz tökéletes.

 

Csomózással rengetegféle hasznos tárgyat el lehet készíteni, íme néhány példa ami megér egy próbát. 

 

Szőnyeg a gyerekszobába, színes és gyerekek is el tudják készíteni és hullahopp karikával.

 

Virágtartó kosárka, ami felfüggeszthető

 

Forrás: http://thewhoot.com.au/

loading...

3D karácsonyfa mézeskalácsból egyszerűen

Egyedi díszítésű dekoratív sütemények az ünnepekre.

 

A családod és barátaid le lesznek nyűgözve ettől a térbeli karácsonyfától. Elkészítéséhez nincs másra szükség, mint zöld ételfestékkel megszínezett cukormázra és gumicukor figurákra a fadíszekhez. A cukormáz segítségével összeragaszthatod az elemeket, az alábbi képeken megmutatjuk lépésről lépésre a folyamatot.

 

A mézeskalács házikó sem maradhat ki listánkról, mézzel könnyedén rögzítheted a házikó falait. Egy tipp: a hófödte tető díszítéséhez használj porcukrot!

Van még számodra néhány ötletünk amivel feldobhatod az ünnepi asztalt. Készíthetsz hóembereket, hópihéket, rénszarvasokat és egyéb aranyos ábrákat színezett cukormáz segítségével.

 

Forrás: http://thewhoot.com.au/

loading...